O Hamilton κατέκτησε την Pole Position στην Μαλαισία

30 Σεπ., 2017 Ώρα 14:50

Στην πίστα Sepang της Μαλαισίας διεξάγεται αύριο ο 15ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές από τις οποίες βγήκε και η σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα.

Ο Lewis Hamilton με Mercedes ήταν ο πιλότος που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και θα εκκινήσει τον αγώνα από την πρώτη θέση. Η Pole Position που κατέκτησε ο Βρετανός πιλότος ήταν η 70η στην καριέρα του και όπως έχει δείξει ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Πίσω από τον Hamilton θα ξεκινήσει ο Kimi Raikkonen με Ferrari ενώ οι πιλότοι της Red Bull, Max Verstappen και Daniel Ricciardo που σημείωσαν τον 3ο και 4ο καλύτερο χρόνο θα εκκινήσουν από τις αντίστοιχες θέσεις.

Άτυχος αποδείχτηκε ο Sebastian Vettel που άλλαξε κινητήρα και δεν μπόρεσε να "γράψει χρόνο" με αποτέλεσμα να εκκινήσει τον αγώνα από την τελευταία θέση. Την πρώτη δεκάδα των δοκιμών συμπλήρωσαν οι, Bottas (Mercedes), Ocon (Force India), Vandoorne (McLaren), Hulkenberg (Renault), Perez (Force India) και Alonso (McLaren).

 

Τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές ατην Μαλαισία

 

Η βαθμολογία των πιλότων

 

Η βαθμολογία των ομάδων

 

Δείτε Επίσης