Πρωτάθλημα Αναβάσεων by EKO – Κρίνονται οι πρώτες θέσεις σε πολλές κατηγορίες στην Ανάβαση Αγίου Τύχωνα της 26ης Νοεμβρίου

22 Νοε., 2017 Ώρα 12:29

Με τη διεξαγωγή του 5ου και τελευταίου αγώνα του Πρωταθλήματος Αναβάσεων by EKO τον οποίο διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα του 2017.

 

 

Πολλές είναι οι κατηγορίες για τις οποίες ο πρωταθλητής θα βγει από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί στη μεγάλη κατηγορία, Ε2, για την οποία τρεις, ίσως και τέσσερις αθλητές έχουν ελπίδες για τη νίκη. Ο περσινός νικήτής Δημήτρης Λάμπρου θα δώσει τη μάχη με τον Μιχάλη Σοφοκλέους αλλά και τον τ/κ Deniz Denner για την πρώτη θέση στον αγώνα αλλά και στο πρωτάθλημα, ενώ και ο Φαίδωνας Ιάσωνος στοχεύει σε μια θέση στην πρώτη τριάδα. Να πούμε βέβαια ότι σημαντική θεωρείται και η παρουσία του τ/κ Mehmet Cocuk ο οποίος είναι ικανός για όλα. Οι φίλαθλοι όμως περιμένουν και πάλι όπως στις Πλάτρες που αντιμετώπισαν πρόβλημα, να δουν το τερατάκι Colt EVO των Σταύρου Αντωνίου και Αντώνη Χρίστου το οποίο πιθανώς να μπει «σφήνα» στους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Αβράμης Αβραάμ μετά το ατύχημα που είχε στις πλάτρες έρχεται για να τερματίσει έστω και απλά κάτι που είναι αρκετό για να του χαρίσει τον τίτλο στην Ε1. Από κοντά και ο Νεκτάριος Γεωργίου με το πολύ δυνατό Honda ο οποίος θέλει έστω και για τον κόσμο να παλέψει για την πρώτη θέση στην κατηγορία.

Στην S1 ο Στέλιος Κυθρεώτης του Car και της ομάδας της HP Motorsport – ENEOS έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής ωστόσο θέλει να τρέξει ευχαριστώντας τον κόσμο και κάνοντας κάποιες διοκιμές για την επόμενη χρονιά με το Honda EK9. Μαζί και ο Μάριος Κωνσταντινίδης που είναι σίγουρα δεύτερος στο πρωτάθλημα, με το δυνατό Golf Mk2.

Οι συμμετοχές είναι δυνατές, η διαδρομή είναι όντως αναβασιάρικη και οι θεατές θα απολαύσουν θέαμα για ακόμη μια φορά.

Δείτε τους κανονισμούς του αγώνα!

Δείτε τη διαδρομή εδώ.

 

Βασικός χορηγός του πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η ΕΚΟ και η ΕΚΟ Racing 98

Χορηγοί είναι η εταιρεία Psaltis Ανταλλακτικά

Υποστηρικτές είναι η Online πλατφόρμα Deliveryman.com.cy και ο Phileas Guides.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η μεγαλύτερη κυπριακή ιστοσελίδα αυτοκινήτου, το Car.com.cy

Περισσότερο υλικό και βίντεο στο γκρουπ του πρωταθλήματος στο Facebook

 

Δείτε επίσης:

Ανάβαση Πλατρών by EKO – Υπερθέαμα στην δημοφιλή διαδρομή!

Δείτε Επίσης