O Raikkonen με Ferrari κατέκτησε την Pole Position στο ναό της ταχύτητας

01 Σεπ., 2018 Ώρα 17:28

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Monza στην Ιταλία. Στο ναό της ταχύτητας και στο σπίτι της Ferrari, η ιταλική ομάδα σημείωσε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατακτώντας με τον Kimi Raikkonen την Pole Position.

 

Ρεκόρ όλων των εποχών

Ο Φινλανδός πιλότος κατάφερε να κερδίσει την Pole Position στο τέλος και μάλιστα μέσα από τα χέρια του Vettel σημειώνοντας παράλληλα το ταχύτερο γύρο όλων των εποχών! Ο Γερμανός από την πλευρά του αρκέστηκε στην δεύτερη θέση που μπορεί να είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα η πρωτιά ακόμα και στις κατατακτήριες δοκιμές μετρά διαφορετικά και ιδίως μπροστά στους φίλους της Ferrari.

 

 

Στις θέσεις 3 - 4 τα Mercedes

Πιο πίσω ακολούθησαν οι πιλότοι της Mercedes που δεν έδειξαν ικανοί να «χτυπήσουν» την κορυφή. Ο Hamilton ήταν ο τρίτος ταχύτερος πιλότος ενώ ο Bottas ακολούθησε σημειώνοντας τον 4ο χρόνο. Verstappen και Grosjean με Red Bull και Hass αντίστοιχα ακολούθησαν καθώς πέτυχαν τον 5ο και 6ο καλύτερο χρόνο ενώ την δεκάδα των πιο γρήγορων συμπλήρωσαν οι: Sainz, Ocon, Gasly και Stroll.

 

 

 

Δείτε Επίσης