Video

18 Nov, 2018 Ώρα 19:23

Boyz Stuff Show 2018: Πανέμορφο βίντεο από την Geopouros Productions

Thumbnail

Κάθε χρόνο και σε κάθε διοργάνωση αν και βγάζουμε πάντα κάτι δίκο μας από το production της εταιρείας είναι πάντα καλοδεχούμενα τα βίντεο που έρχονται απο φίλους του χώρου. Όπως και κάθε χρονιά ένας από τους αγαπημένους μας σοβαρούς video editors είναι ο φίλος Γιώργος Κυριάκου από την Geopouros Productions. Ο τύπος αυτή τη χρονιά το πήρε σε άλλο level. Τον ευχαριστούμε με όλη μας τη καρδιά μιας και τα βίντεο του κοσμούν τις σελίδες μας εδώ και χρόνια. 

Close

Ακολουθήστε την Geopouros Productions στο facebook εδώ και στο youtube εδώ.

Απολαύστε το βίντεο.

Close

 

16 May, 2024 Ώρα 11:36

Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο κάνουν οδικά έργα στην Ελβετία (βίντεο)

Thumbnail

Στις περισσότερες χώρες και ειδικά στην Κύπρο, όταν πρόκειται να γίνουν έργα σε μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, προκαλείται… πανικός.

Close

Λωρίδες κλείνουν. Ταμπέλες που οδηγούν σε παρακάμψεις. Μποτιλιάρισμα. Και μάλιστα λέμε πάλι καλά, εάν γίνεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες νυχτερινές ώρες, αλλιώς το κομφούζιο «τραβάει» μέρες.

Στην Ελβετία όμως φαίνεται πως (αφού έχουν τα λεφτά), έχουν και τον τρόπο.

Close

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς εγκαθίστανται μία κινητή γέφυρα η οποία επιτρέπει στα οχήματα να συνεχίζουν ανενόχλητα την πορεία τους, ενώ από κάτω της, τα συνεργεία εργάζονται κανονικά. Μάλιστα εργάζονται προστατευμένα από τον ήλιο, τα διερχόμενα αυτοκίνητα και άλλους κινδύνους.

Παράλληλα, αυτή η έξυπνη γέφυρα μπορεί να μετακινείται και έτσι να «προχωράει» όσο προχωράνε και τα έργα από κάτω της.

Close