8ος Τελικός Αγώνας Πρωταθλήματος MOTOCROSS

22 Μαΐ., 2017 Ώρα 13:58

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 από τις 10:00-15:00, διεξήχθη ο 8ος και τελικός Αγώνας Πρωταθλήματος MOTOCROSS, στην πίστα MX-PRO της Ποταμιάς στη Λευκωσία, με διοργανωτή τον Όμιλο Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας.
Ο αγώνας αυτός ολοκλήρωσε και τη σεζόν των Αγώνων Πρωταθλήματος MOTOCROSS από την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας, δίνοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στο κοινό που τον παρακολούθησε.
Οι νικητές του Πρωταθλήματος 2016-2017 είναι:
 

Κλάση

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

ΜΧ1

Γιώργος Παπαλοίζου

MX2

Μιχάλης Πάμπουκκας

MX3

Μάριος Μούσκου

MX3 over

Νικηφόρος Κουρής

MX4

Άριστος Γεωργίου

MX85

Βίκτωρας Ζαχαρία

MX65

Αντώνης Γεωργίου

 

 Στον αγώνα αυτό επίσης, ο Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας μαζί με τους ιδιοκτήτες της πίστας MX-PRO διοργάνωσαν και το Holeshot. Το Holeshot είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος λαμβάνει χώρα στην αρχή των αγώνων, της κάθε κατηγορίας και στον οποίο κερδίζει ο πρώτος από τους αθλητές που περνά από ένα προκαθορισμένο σημείο που ορίζουν οι διοργανωτές. Το έπαθλο ήταν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο επιχορηγήθηκε από τους Πάμπουκκα και Υιοί Λτδ, τον Όμιλο Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας και από την πίστα MX-PRO της Ποταμιάς. 


Οι νικητές του διαγωνισμού αυτού είναι :

Κλάση

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

ΜΧ1

Χρίστος Τσαγγαρά

MX2

Χρύσανθος Γεωργίου

MX3

Ντίνος Κωνσταντινίδη

MX3 over

Κώστας Κιμήτρη

MX4

Γιώργος Μιχαήλ

MX85

Βίκτωρας Ζαχαρία

MX65

Ντομινίκ Κολοκάσης

 

Παράλληλα κατά τη διάρκεια των αγώνων έγινε κλήρωση με τα εισιτήρια εισόδου, στον οποίο 3 τυχεροί κέρδισαν από ένα ποδήλατο. Μία προσφορά από την εταιρεία PRO RIDER, τον Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας και την πίστα MX-PRO.

Ο  Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που τον στήριξαν,  τους αθλητές που έχουν λάβει μέρος στους αγώνες του ομίλου, πάντα να οδηγάτε με ασφάλεια φορώντας το κράνος σας και το κοινό που παραβρέθηκε στους αγώνες.

Δείτε Επίσης