Επίσημο: McLaren MCL34

14 Φεβ., 2019 Ώρα 15:38

H McLaren F1 Team ολοκλήρωσε την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου για τη σεζόν του 2019 στην Formula 1, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το νέο οδηγικό της δίδυμο. Τα αποκαλυπτήρια της MCL34 έγιναν στο McLaren Technology Centre, στο Woking της Αγγλίας, με τους Zak Brown και Gil de Ferran να καλωσορίζουν επίσημα στην ομάδα τον Carlos Sainz και τον Lando Norris, οι οποίοι αντικαθιστούν τους Fernando Alonso και Stoffel Vandoorne.

Το μονοθέσιο διαθέτει μια νέα παραλλαγή του πορτοκαλί (papaya orange) χρώματος, που είδαμε για πρώτη φορά το προηγούμενο έτος, αλλά πλέον διαθέτει αρκετό μπλε στο κάλυμμα του κινητήρα, καθώς και στις εμπρός και πίσω πτέρυγες. Ακόμα, η McLaren παρουσίασε τους νέους της χορηγούς, την Estrella Galicia και την Huski Chocolate, καθώς και την Petrobras μαζί με την Dell.

Η MCL34 φέρει τις λύσεις της βρετανικής ομάδας ερμηνεύοντας τους νέους κανονισμούς και βλέπουμε κυρίως την απλούστερη εμπρός αεροτομή και τα μικρότερα bargeboards. Η ομάδα δηλώνει έτοιμη για τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης, οι οποίες ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου.

 

Δείτε Επίσης