F1 GP Καναδά Επιστροφή Hamilton

13 Ιουν., 2017 Ώρα 07:59

Ξεκινώντας από την Pole Position το Σάββατο, ο Hamilton πήγε πολύ καλά και την Κυριακή με την Mercdes, στους δρόμους του Καναδά. Κέρδισε τον αγώνα χωρίς να απειληθεί και το προβάδισμα του Vettel με την Ferrari είναι πλέον στους 12 βαθμούς, οπότε το Πρωτάθλημα αποκτά ξανά ενδιαφέρον μετά τη δυναμική παρουσία της Ferrari στους πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Η Γερμανική ομάδα πήγε πολύ καλά στον Καναδά. Απόδειξη αυτού η δεύτερη θέση του Bottas, ενώ τρίτος βρέθηκε ο Ricciardo με την Red Bull. Ο Vettel, πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα. Βρέθηκε στην 18η θέση στον 5ο γύρο αλλά έκανε πολλές προσπεράσεις και μάλιστα τρεις από αυτές μαζί με αυτήν στον Raikkonen, έγιναν στους τελευταίους γύρους. Ο Verstappen έκανε πολύ καλή εκκίνηση με τη Red Bull, αλλά είχε μία μικρή επαφή με τον Vettel, που ανάγκασε τον δεύτερο να σταματήσει στα pit για να διορθώσει μία ζημιά στην αεροτομή. Ο Ολλανδός εγκατέλειψε λίγο αργότερα από βλάβη στη μπαταρία. Για ακόμα μια φορά προδόθηκε από τον κινητήρα του ο Alonso, με την Honda να ζει έναν εφιάλτη στο φετινό Πρωτάθλημα της F1

Πολλά χορταστικά video παρακάτω, με τον αγώνα, τα qualifs, την pole του Hamilton, μια σύγκριση Hamilton Senna @ Καναδά και την χαρά της νίκης!

 

 

 

 

Δείτε Επίσης