Τσουλόφτας Talks Cyprus Rally

23 Ιουν., 2017 Ώρα 15:53

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας μοιράζεται μερικές σκέψεις του, κάνει εναν απολογισμό απο το Cyprus Rally, στο οποίο έλαβε μέρος με επιτυχία, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Βρέθηκε για δεύτερη μόλις φορά πίσω απο το τιμόνι ενός ωραίου Citroen DS3 R5 που παρουσιάσαμε εδώ λίγες εβδομάδες πρίν.

Θα ήταν ντροπή μου να μην είμαι ευχαριστημένος με την όλη μου παρουσία και το αποτέλεσμα που έφερα στο Ράλλυ Κύπρος 2017 Διάφορα λέγονται, άλλα καλοπροαίρετα και άλλα από ζήλια. Το σίγουρο είναι ότι αν αλλάζαμε τα 2 σπασμένα ελαστικά την ώρα του συμβάντος, πιθανόν να κρατούσαμε και την δεύτερη θέση γενικής μέχρι το βάθρο και αυτό ήταν καθαρά δικό μου λάθος όπου και μου έγινε μάθημα.

Εκτός αυτού, οι χρόνοι των ειδικών διαδρομών που σημειώσαμε, για μένα είναι πέραν του ότι είχα φανταστεί 6 μήνες πρίν όταν έτρεχα με ένα Evo 7 και ένα μήνα πριν όπου κάθησα για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους αγωνιστικού όπως το Citroen DS3 R5 Νιώθω πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα μας και σίγουρα πολύ τυχερός που πραγματοποίησα τον στόχο μου να τρέξω με R5 στον διεθνή μας αγώνα. Πέραν αυτού, είναι και μεγάλη μου τιμή να είμαι ένας από τους λίγους που κέρδισαν το Colin Mcrae Flat Out Trophy! Απολαύστε στιγμιότυπα μου από το Ράλλυ Κύπρος 2017

Δείτε Επίσης