Διαθέσιμος ο ψηφιακός πίνακας οργάνων στα SEAT Arona και Ibiza

01 Αυγ., 2018 Ώρα 21:32

Στον προαιρετικό εξοπλισμό των Arona και Ibiza προσθέτει η SEAT το εξατομικευμένο και πολλαπλών χρήσεων Digital Cockpit προκειμένου να παρέχει στον οδηγό πλήρεις και σαφείς πληροφορίες οδήγησης με έναν ιδιαίτερα μοντέρνο και εντυπωσιακό τρόπο.

Το Arona είναι το πρώτο crossover στην αγορά που επωφελείται εξοπλιστικά από την 10.25 ιντσών διαδραστική και προσαρμόσιμη οθόνη, που από τον Ιανουάριο 2018 περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και των SEAT Leon και Ateca.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων υψηλής ανάλυσης δεν διαθέτει μόνο σύγχρονη σχεδίαση, αλλά παρέχει μεγαλύτερη λειτουργικότητα, επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει από τις πιο κλασσικές πληροφορίες όπως ταχύμετρο και στροφόμετρο, μέχρι πλήρεις έγχρωμους χάρτες από το σύστημα πλοήγησης.

Ο έλεγχος των παρεχόμενων πληροφοριών είναι απλός και ο οδηγός χρειάζεται μόνο να πιέσει απλά το κουμπί ελέγχου View που βρίσκεται στο τιμόνι ώστε να περιηγηθεί στις τρείς διαθέσιμες προαιρετικά ψηφιακές απεικονίσεις, ελαχιστοποιώντας την απόσπαση του και μεγιστοποιώντας με σαφήνεια τις παρεχόμενες πληροφορίες ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

 

Δείτε Επίσης