Πόσα ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες έχει το Ford Focus;

24 Οκτ., 2018 Ώρα 21:22

H νέα γενιά του Ford Focus εφοδιάζεται με προηγμένες τεχνολογίες, σχεδιασμένες για να κάνουν την οδηγική εμπειρία πιο άνετη, ξεκούραστη και ασφαλή. Το αμερικανικό μοντέλο έχει αποσπάσει πέντε αστέρια ασφαλείας στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP και πήρε τα εύσημα στο πλαίσιο μιας νέας πρωτοβουλίας που σχεδιάστηκε για να αντιληφθούν καλύτερα οι πελάτες τα οφέλη των προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού.

Το Focus επιλέχθηκε για τις δοκιμές έχοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού από οποιοδήποτε μοντέλο Ford μέχρι σήμερα, με την υποστήριξη τριών ραντάρ, δύο καμερών και 12 αισθητήρων υπερήχων. Οι τεχνολογίες Ford Co-Pilot360 βελτιώνουν την προστασία, την οδηγική εμπειρία και τη διαδικασία παρκαρίσματος.

Το νέο Focus πωλείται τώρα σε όλη την Ευρώπη σαν πεντάθυρο hatchback, wagon και σε ορισμένες αγορές σε τετράθυρη εκδοχή, ενώ προσφέρεται με μία ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων, μεταξύ των οποίων τα κομψά Focus Trend και Titanium, το σπορ Focus ST-Line, και το πολυτελές Focus Vignale. Το πρώτο Focus Active crossover θα διατίθεται αργότερα, μέσα στη χρονιά.

 

Δείτε Επίσης