Περιήγηση Κλασικών Αυτοκινήτων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

20 Νοε., 2018 Ώρα 12:00

Για δεύτερη κατά συνέχεια χρονιά, το Cyprus Classic Car Touring Club διοργανώνει την Περιήγηση Κλασικών Αυτοκινήτων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Κοινοτάρχη Ριζοκαρπάσου και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προσκυνήσουν στο μοναστήρι με την ευκαιρία της ετήσιας γιορτής του Αποστόλου.
  
Η περιήγηση θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί από το NERO Cafe στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, Λευκωσία. Θα ακολουθήσουν διαδρομή από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στη Βόρεια πλευρά της Λευκωσίας, προς το Λευκόνοικο. Ακολούθως θα διασχίσουν τον Πενταδάκτυλο κοντά στην Ακανθού και προς το δρόμο που μας παίρνει στην Καρπασία από τα βόρεια παράλια του νησιού. Θα σταθμεύσουν για καφέ στον Άγιο Θέρισσο και μετά στο Ριζοκάρπασο. Φυσικά θα επισκεφθούν το Μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα και την εκκλησία της Παναγίας της Αφέντρικας. Με τη συμπλήρωση της διαδρομής, όλα τα αυτοκίνητα θα αφιχθούν σε τοπικό εστιατόριο στο Ριζοκάρπασο για φαγητό. Περιήγηση θα γίνει και το απόγευμα με την επιστροφή στη Λευκωσία.  

Η συμμετοχή για τα μέλη είναι δωρεάν και για τα μη-μέλη το κόστος είναι €10. Η Λέσχη θα προσφέρει  ασφάλειες αυτοκινήτων σε ειδική τιμή. Το κόστος για το μπουφέ το μεσημέρι θα είναι €10 με κυπριακή μπύρα ή αναψυκτικό.   
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Σεφταλή στο 99374444 ή Κίμωνα Ζαχαρία στο 99677477. 

Δείτε Επίσης