O κινητήρας Infiniti VC-Turbo ανάμεσα στους 10 καλύτερους για το 2019

16 Δεκ., 2018 Ώρα 14:40

Ο πρώτος κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης  σε παραγωγή στον κόσμο, ο VC-Turbo της Infiniti,  είναι ανάμεσα στους 10 καλύτερους κινητήρες για το 2019, με βάση την λίστα του περιοδικού Wards.

Στο 25ο έτος του διαγωνισμού Ward 10 Best Engines, ο εν λόγω κινητήρας δοκιμάστηκε απέναντι σε νέους και σημαντικά βελτιωμένους κινητήρες από κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των νικητών της σχετικής λίστας του Ward, από το 2018.

"Ο κινητήρας VC-Turbo της INFINITI είναι μια πρωτιά για την αυτοκινητοβιομηχανία και μέσα από τη διάθεσή του στο QX50, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι αυτός ο κινητήρας θα ήταν κορυφαίος υποψήφιος", δήλωσε ο Tom Murphy, Διευθυντής Έκδοσης του WardsAuto. “Με τον μοναδική προσωπικότητα του στη διαχείριση της ισχύος και τη βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, ο VC-Turbo προσφέρει μια ομαλή, οδηγοκεντρική εμπειρία που αντιπαραβάλλει την απόδοση μερικών κινητήρων V6.Στο μέτωπο της τεχνολογίας, αυτό που συμβαίνει μέσα στον κινητήρα είναι ασύλληπτο, καθώς η διαδρομή του εμβόλου αυξάνεται ή μειώνεται, ανάλογα με το πάτημα του γκαζιού και σε όλο το εύρος των ταχυτήτων”.

 

Δείτε Επίσης