Το Νέο Audi Α8 Αποκαλύπτεται Και Με Self Parking

14 Ιουν., 2017 Ώρα 09:28

Η Audi θα παρουσιάσει το Α8 επόμενης γενιάς, που αναμένεται να είναι αυτόνομο σε επίπεδο level 3 στις 11 Ιουλίου. Με ένα μικρό teaser, το προφίλ του αυτοκινήτου αλλά και video απο την self parking δυνατότητα, παίρνουμε μία γεύση από τη νέα ναυαρχίδα της Γερμανικής εταιρείας.

 

Σύμφωνα με το video, με το πάτημα ενός κουμπιού, το αυτοκίνητο θα παρκάρει μόνο του στη κατάλληλη θέση. Bέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον κάτι καινούργιο ή φουτουριστικό, αφού και άλλες εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει εδώ και χρόνια σε κάτι ανάλογο. Ομως, είναι μία μικρή γεύση μόνο, για το τι δυνατότητες θα έχει το νέο Audi.

 

Η εταιρεία θέλει να δείξει ριζοσπαστικές λύσεις για τη δυνατότητα της κίνησης των οχημάτων του αύριο, τον Ιούλιο και το τι έχει καταφέρει ως τώρα για το μέλλον της οδήγησης και της επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων. Βεβαίως θα προχωρήσει και στο να βγάλει άδεια για να δοκιμάσει αυτόνομα οχήματα και στη Νέα Υόρκη, στην Αμερική, μία πόλη που βοηθάει τις εταιρείες να δοκιμάσουν τις τεχνολογίες του μέλλοντος όσον αφορά τα αυτόνομα οχήματα.

 

Δείτε Επίσης