Ηλεκτρικό Kart Με Ρεκόρ Στην Πίστα!

23 Ιουν., 2017 Ώρα 11:11

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας, ενώ ήδη έχουν κάνει σοβαρή παρουσία στους αγώνες, με τα μονοθέσια του Πρωταθλήματος Formula Ε ήδη στον τέταρτο χρόνο της ζωής τους. Ενα Πρωτάθλημα με πολύ καλή υποδομή, αναγνωρισμένο και επιπέδου F1

Η Bosch, που είναι η προμηθεύτρια πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών, εξελίσσει πολλά συστήματα για τα ηλεκτρικά οχήματα και παρουσίασε ένα ηλεκτρικό kart, που ίσως είναι και το μέλλον των αγώνων στην κατηγορία αυτή. Βεβαίως θα υπάρξουν οι γνωστές αντιδράσεις για την έλλειψη θορύβου, αγωνιστικού βεβαίως θορύβου, που μας προκαλεί και μας αρέσει και όχι θορύβου που ενοχλεί. Ομως πολλές φορές πρέπει να πηγαίνουμε με το τι επιτάσσει και ο σύγχρονος τρόπος ζωής και αυτός θέλει οικονομία, μη κατασπατάληση πηγών ενέργειας και ησυχία.

Το μοτέρ του kart της Bosch είναι πάρα πολύ δυνατό, έχει σύστημα ανάκτησης ενέργειας, μπαταρία 48V δίνει 1,3G στην επιτάχυνση και τελική ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα στο μικρό μονοθέσιο. Παράγει βεβαίως μηδενικούς ρύπους και ο θόρυβος είναι κάτω από τα 70 ντεσιμπέλ.

Δείτε Επίσης