Ειδήσεις

12 Mar, 2019 Ώρα 22:03

Πριν από 20 χρόνια κυκλοφόρησε η εκκεντρική BMW Z8

Thumbnail

To ημερολόγιο έγραφε 1999 και ήταν η χρονιά εκείνη που η BMW παρουσίασε την Z8 που σχεδίασε ο Δανός Henrik Fisker. Το σπορ μοντέλο παρουσιάστηκε στη διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και προκάλεσε αίσθηση στο κοινό.

Close

Οι κομψές γραμμές θύμιζαν τη θρυλική BMW 507 ενώ το πολυτελές cockpit παραμένει εντυπωσιακό ακόμα και σήμερα. Οι κλασικές φόρμες ‘έντυσαν’ καινοτόμες τεχνολογίες: ένα αυτοφερόμενο αλουμινένιο πλαίσιο με βιδωμένο αμάξωμα και V8 κινητήρα 400 ίππων.

Close

Συνολικά 5.703 οχήματα BMW Z8 κατασκευάστηκαν μεταξύ 2000 και 2003 σε ειδική μονάδα παραγωγής που ιδρύθηκε ειδικά γι’ αυτό το όχημα, στο εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο.

 

Close
10 May, 2024 Ώρα 13:06

Αυτό το εστιατόριο απευθύνεται στους φανατικούς της Formula 1

Thumbnail

Το F1 Arcade είναι ο απόλυτος θεματικός και ψυχαγωγικός χώρος για έναν φίλο της Formula 1. Το είδαμε αρχικά στο Λονδίνο και τώρα, κάνει ντεμπούτο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα, στη Βοστώνη.

Close

Η νέα βάση του F1 Arcade έχει να κάνει με έναν διώροφο χώρο ο οποίος αποτελείται από 69 προσομοιωτές, μπαρ και τραπέζια. Οι προσομοιωτές είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό, καθώς είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για αγωνιστική δράση ανάμεσα στους οδηγούς.

 

Close

 

Παρότι δεν αναφέρεται κάπου ποιες και πόσες πίστες διατίθενται ή ποια μονοθέσια, το F1 Arcade δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ και το Arcade Hub. Μέσω αυτού, μπορούν να κερδίζουν βαθμούς οι οποίοι ανταλλάσσονται με επίσημα προϊόντα (μπλούζες, καπέλα κλπ) της Formula 1.

Close

Σε κάθε περίπτωση, το F1 Arcade στήνεται σε έναν χώρο εστίασης. Συνεπώς, το μπαρ είναι πάντα διαθέσιμο για να πάρεις το ποτό/ αναψυκτικό σου, την ώρα που το μενού με το φαγητό είναι πλούσιο και οι τιμές φυσιολογικές.

 

 

Το F1 Arcade στη Βοστώνη είναι το πρώτο που εγκαθίσταται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο αναμένεται να δούμε και άλλο, με την Ουάσιγκτον να είναι ο επόμενος προορισμός.

Συνολικά, οι τοποθεσίες του F1 Arcade αναμένεται να είναι 30 στις ΗΠΑ, αλλά δυστυχώς, πολύ δύσκολα θα το δούμε στην Κύπρο.